calltable50’s blog

Blog o ljepoti, zdravlju, prehrani i wellnessu

Prirodni lijek za crijevne parazite - cijena, mišljenja, ljekarna

Iako je infekcija crijevnim parazitima ili helmintima relativno jednostavna za liječenje, i kod djece i kod odraslih, to se često ne opaža jer su uzrokovani simptomi vrlo blagi u prvoj fazi i povećavaju intenzitet kako se broj parazita povećava crijeva u debelom crijevu.


Liječenje lijekovima za crijevne parazite, iako ima izvrstan terapeutski učinak, može uzrokovati ozbiljne nuspojave, poput povraćanja, bolova u trbuhu, mučnine, proljeva itd. Slijedom toga, manje agresivna ljekovita varijanta s tijelom, ali s terapijskim djelovanjem koncentriranim na parazitske organizme, su lijekovi na bazi prirodnih sastojaka koji ne proizvode negativne nuspojave i obično nemaju kontraindikacije za upotrebu. / p>

U ovom članku:


Svrha ovog članka je pružiti vam sve važne informacije o najboljim prirodnim tretmanima, učinkovitim alternativama liječenju lijekovima, kako biste mogli imati bolje mišljenje razjasnite koja je opcija prikladna za vas ili vaše dijete.


Najbolje prirodne alternative liječenju lijekova protiv crijevnih parazita i crva


Kako biste preporučili najučinkovitijih prirodnih tretmana protiv helminth infekcija, proveli smo intenzivan istraživački rad koji je obuhvaćao detaljnu analizu 8 prirodnih lijekova protiv parazitoze, od kojih smo odabrali 3 proizvoda koji udovoljavaju našim kriterijima odabira. Uzeli smo u obzir različite aspekte, kao što su cijena tretmana, bioaktivne komponente terapijske formule, jednostavnost primjene tretmana, dostupnost u ljekarnama u Italiji, kao i mišljenja stručnjaka o tim proizvodima.


Ispod ćete pronaći više detalja o svakom od 3 tretmana koja preporučujemo i veze do web mjesta proizvođača.


Bactefort



< / p>

Bactefort je prirodni tretman za crijevne parazite, u obliku kapi, koji se temelji na jedinstvenoj i inovativnoj kombinaciji 100% prirodnih sastojaka, s vrlo jakim anti-helmintičkim i antibakterijskim svojstvima.


< p> To je lijek koji posebno preporučamo djeci, jer ga je u obliku kapi puno lakše primijeniti od liječenja u obliku tableta.


Formula Bactefort kroz dovodi do stvaranja neprijateljskog okruženja za parazitske organizme, dok zaustavlja a mmollo. Na taj se način osigurava cjelovito terapijsko djelovanje koje dovodi do brzog uništavanja parazita i njihovog uklanjanja iz crijeva.


Razdoblje liječenja je 30 dana, tijekom kojih se liječenje uzima jednom dnevno. Doziranje uključuje razrjeđivanje 30 kapi Bacteforta u čaši vruće vode. Dobiveni napitak ima slatkast okus, vrlo je jednostavan za konzumiranje. Poželjno je uzeti tretman prije jela.


Jedan od glavnih je ekstrakt sjemenki bundeve koji ima visok udio tikvice. Kukurbitin je bioaktivna tvar s antihelmintičkim svojstvima i koja ima ultraagresivno djelovanje na parazitske organizme koji su napali crijeva.


Kao trošak, izravno s web mjesta proizvođača, gdje kupci u Hrvatska
ima koristi od dodatnih 50% popusta na cijenu proizvođača Bactefort.


Detoxic


< p> Prirodne detoksične tablete pružaju brzo i učinkovito liječenje protiv parazita, uklanjajući glavne simptome infekcije helminthima od prvih dana liječenja. Što se tiče kapljica Bactefort, one se temelje na 100% prirodnom sastavu, biljnim ekstraktima koji nude brojne terapijske prednosti.


Glavni aktivni sastojci koji čine osnovu Detoxic formule djelovanja su: ekstrakt tinktura, ekstrakt repa štakora, ekstrakt karanfilića u prahu, ekstrakt lišća Centella asiatica, ekstrakt voća s ekstraktom Phyllanthus, ekstrakt Apium graveolens i ekstrakt dugog korijena kurkume.


L Ekstrakt klinčića u prahu bogat je antioksidansima. Nadalje, ovaj sastojak osigurava destruktivno djelovanje na parazitske organizme, vrlo brzo ih neutralizirajući. Ekstrakt korijena kurkume još je jedan aktivni sastojak s vrlo važnom ulogom, a to je poticanje procesa zacjeljivanja nakon uklanjanja parazita. Pomaže u uklanjanju toksičnih učinaka parazita na tkiva u crijevima.


Drugo, 30-dnevni režim liječenja dovoljan je za potpuno uklanjanje infekcije crijevnim parazitima. Detoksične tablete nemaju kontraindikacije za uporabu i ne proizvode negativne nuspojave na tijelo.


Germitox





Treći prirodni tretman koji preporučujemo zove se Germitox, a također je proizvod sličan tabletama, kao i Detoxic. Kao cijena, oni su cjenovno najpristupačniji lijek. U vrijeme objavljivanja ovog članka na web mjestu proizvođača mogli ste iskoristiti posebnu cijenu nižu od cijene ljekarni.


Germitox tablete imaju jedinstveni sastav koji uključuje 5 100% prirodnih, bogatih sastojaka bioaktivnih tvari s visoko koncentriranim antibakterijskim i antihelmintskim svojstvima.


Razdoblje liječenja razlikuje se od djece do odraslih. Razdoblje za liječenje u slučaju infekcije kod djece je 20 dana, a kod odraslih 30 dana. Uzimajte jednu kapsulu Germitox jednom dnevno tijekom tretmana.


Aktivni sastojci su: ulje majčine dušice, ekstrakt crnog češnjaka, stakleni ekstrakt, crvene alge i francuske alge.


Iako različite vrste helminta uzrokuju različite simptome, postoji niz uobičajenih simptoma koji se mogu javiti u većini slučajeva crijevnih nametnika, bez obzira na vrstu crijevnih parazita prisutnih u crijevima, kisiku, limbiku, trakavici , kod giardije.


Glavni simptomi uzrokovani infekcijom helminthima navedeni su u nastavku:


U slučaju crijevnih parazita u djece, mogu se pojaviti i sljedeći simptomi:


Iako gore navedeni tretmani proizvode koncentrirani imunoprotektivni učinak, kako bi se u potpunosti spriječila mogućnost ponovne infekcije unošenjem jajašaca ili ličinki crijevnih parazita s različitih površina kuće ili donjeg rublja, izuzetno je važno imati čistu teta svih smještaja.